Belediye, Can Dostlarının Yanında

Belediye Başkanlığımız Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla sokak hayvanlarının tedavileri, bakımı ve beslemeleri yapılıyor. Son olarak araba çarpan bir köpeğin kırılan ayağı veteriner hekiminiz Aydın Bahtiyar tarafından alçıya alınırken annesi zehirlenen altı küçük yavru ekibimiz tarafından bakım altına alındı.Sokak hayvanlarının beslemesi belirli periyotlarda yapılırken, Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce de can dostlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanlarının beslenmesine ayrıca önem verileceğini belirtti.

Önceki 2020 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündemi